Tips

Kopjes jagen op internet: doen!

Ik ben niet zo’n shopper, nooit geweest ook. Dus dat de winkels nu dicht zijn, vind ik vooral een ramp voor de winkeliers. Ik hoor in hun verhalen hun grote zorgen over rekeningen die niet betaald kunnen worden en hun steeds weer verdwijnende hoop dat ze snel open mogen. Ik kijk rond in het winkelcentrum waar ik woon en zie alleen de deuren van de supermarkt en de drogist open staan. De andere winkels liggen er donker en verlaten bij. Maar op vele van die gesloten deuren hangt een briefje of je alsjeblieft online wilt bestellen en dat is wat ik nu dus nog meer doe dan ooit. Online shoppen. Ik vond het al ideaal vanuit mijn bureaustoel, maar in deze onzekere tijden is het de manier om te winkelen. Kijk, ook ik moet op mijn geld letten en ik ga dus achter koopjes aan, maar als mijn lokale winkelier van die koopjes heeft, dan weet ik hem te vinden. De kunst is de koopjes te vinden door steeds prijzen met elkaar te vergelijken. Dat deed ik ook toen ik een tuinset met een tuintafel en stoelen wilde kopen.

Tuinset en tuintafel: naar buiten

De laatste nieuwsberichten zijn niet veelbelovend. Thuis blijven zal nog  wel even de norm zijn dus het wordt weer tijd om de tuin, die mij ook vorige zomer zoveel plezier heeft gebracht, op te knappen. Zoals gezegd moet ik ook op mijn geld letten en een tuinset inclusief tuintafel is best duur. Maar ja, ik heb de tijd. Ik hoef nu niet naar het tuincentrum te rijden of de winkelstraat in dus de tijd die ik daardoor bespaar kan ik gebruiken voor wat ik noem vergelijkend warenonderzoek. En eigenlijk is dat best leuk. Ik google op tuinset en er gaat een hele wereld voor je open. Ik zie allerlei mooie sets voorbij komen en ik stel me voor hoe ze staan in de tuin. En ik let ook op een paar extra dingen.

Gratis bezorging

Je kunt flink besparen op kosten als je online koopt, als je nog let op bepaalde andere zaken. Zoals gratis verzending of bezorging. Veel aanbieders bieden dat nu aan en daar maak ik graag gebruik van want een tuinset is groot en de verzending kan veel geld kosten. De snelheid van de bezorging vind ik minder belangrijk en als je niet met spoed bestelt, kun je daar ook op besparen. Zo is het leuk en voordelig om koopjes te jagen op internet. En neem daarin vooral je lokale winkelier mee!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *